Wij strijden voor goede doelen en voor elkaar. Wij zijn vrienden. 1 team met 1 doel: de wereld een stukje gezonder en gelukkiger maken. Deze doelen steunen we met onze kennis en kunde. Met gelden. Met onze handen voeten. Met ruimte, zonder gebrek.

Rotary Radboud kreeg in 2018 haar naam, maar werd op 7 september 1987 opgericht als Rotary Medemblik-Koggenland in Kasteel Radboud. Rotary Radboud bestaat uit 17 leden tussen de 33 en 70 jaar oud. Het bestuur bestaat in 2020/2021 uit Frank, Sandra, Dominique, Inge en Pieter. Bijzonder is dat je bij Rotary gewoon wordt aangesproken met je voornaam.

Inspirerende mensen ontmoeten, ideeën uitwisselen en met elkaar spreken alsof je elkaar al jaren kent, inspiratie geven en de jeugd bewustwording aanjagen voor schoon drinkwater, voldoende beweging en genoeg en gezond eten op de hele wereld.

Rotary Radboud helpt mensen. Help ook mee!

1 Toekomstige gebeurtenissen

Sorteer bij

Word een kilometervreter en help de hulpgoederen de grens over! Stichting Caritas Ukraine-Holland verzorgt al vele jaren transporten met hulpgoederen naar ziekenhuizen en kinderinstellingen in de Ukraine. De dramatische ontwikkelingen van de afgelopen tijd hebben de noodzaak van de transporten verhoogd, maar helaas ook de brandstofprijzen. Er zijn vele materialen gedoneerd, maar er is ook veel geld nodig om de transporten te bekostigen. Daarom is ons hoofddoel van dit jaar het sponsoren van de transportkosten. Laten we er samen voor zorgen dat de hulpgoederen ook echt in Oekraïne komen! Stichting Caritas Ukraine – Holland is gevestigd in het Noord-Hollandse de Rijp. Wij hebben eerder met hen samengewerkt, waardoor we er veel vertrouwen in hebben dat zij met hun jarenlange ervaring de hulpgoederen op de juiste plekken weten te krijgen. Help ons mee om anderen te helpen en wordt ook een kilometervreter. Elke kilo Opperdoezers brengt het transport 1,5 kilometer dichterbij de ontvangers. Meer informatie: rotaryradboud.nl/actie

Frank Sijbrands

Frank Sijbrands

Voorzitter

Sandra de Waart

Sandra de Waart

Inkomend voorzitter

Dominique Bouwmans

Dominique Bouwmans

Secretaris

Inge Kuyt

Inge Kuyt

Secretaris

Pieter Nes

Pieter Nes

Penningmeester

Aanvullende informatie

Onze clubavond

Woensdag