Wij strijden voor goede doelen en voor elkaar. Wij zijn vrienden. 1 team met 1 doel: de wereld een stukje gezonder en gelukkiger maken. Deze doelen steunen we met onze kennis en kunde. Met gelden. Met onze handen voeten. Met ruimte, zonder gebrek.

Rotary Radboud kreeg in 2018 haar naam, maar werd op 7 september 1987 opgericht als Rotary Medemblik-Koggenland in Kasteel Radboud. Rotary Radboud bestaat uit 17 leden tussen de 33 en 70 jaar oud. Het bestuur bestaat in 2020/2021 uit Frank, Sandra, Dominique, Inge en Pieter. Bijzonder is dat je bij Rotary gewoon wordt aangesproken met je voornaam.

Inspirerende mensen ontmoeten, ideeën uitwisselen en met elkaar spreken alsof je elkaar al jaren kent, inspiratie geven en de jeugd bewustwording aanjagen voor schoon drinkwater, voldoende beweging en genoeg en gezond eten op de hele wereld.

Rotary Radboud helpt mensen. Help ook mee!

1 Toekomstige gebeurtenissen

Sorteer bij

Hoe help je Oekraïne? Achter de schermen bij een hulporganisatie. De stichting Caritas Ukraine – Holland brengt al jarenlang hulpgoederen naar Oekraïne. Sinds in februari Rusland Oekraïne is binnengevallen is daar meer behoefte aan dan ooit. Sindsdien is er gelukkig ook een grote stroom hulpgoederen op gang gekomen. De stichting heeft dankzij hun netwerk ter plaatse een goed beeld van welke spullen er nodig zijn en zo kunnen zij ook gericht oproepen doen voor donaties. De transporten kosten echter ook veel geld. Rotary Radboud Medemblik besloot daar aan bij te dragen en dit is het hoofddoel geworden van de jaarlijkse fundraising actie, de verkoop van Opperdoezer Rondes. Achter de schermen Op woensdag 5 oktober komt Peter Bommer, bestuurslid van stichting Caritas Ukraine – Holland, ons vertellen over het werk van de stichting. Dit is een unieke kans om eens te horen hoe het achter de schermen gaan bij deze hulporganisatie, wat er allemaal nog moet gebeuren om de gedoneerde hulpgoederen op de juiste plek te krijgen. Op deze avond sluiten we ook de Opperdoezer Ronde actie van dit jaar officieel af en we hopen Peter een mooie cheque te kunnen overhandigen. Gratis deelname Je bent van harte welkom om ook […]

Frank Sijbrands

Frank Sijbrands

Voorzitter

Sandra de Waart

Sandra de Waart

Inkomend voorzitter

Dominique Bouwmans

Dominique Bouwmans

Secretaris

Inge Kuyt

Inge Kuyt

Secretaris

Pieter Nes

Pieter Nes

Penningmeester

Aanvullende informatie

Onze clubavond

Woensdag