De vierde editie, daar wil je toch bij zijn?
BijCulinair in De Groene Toren en Villa Groet allebei in Avenhorn organiseren op 2, 3 en 4 februari 2024 een geweldig leuk evenement: film kijken en ondertussen genieten van een overheerlijk diner of lunch. Dit weekend wordt i.s.m. Rotary Club Koggenland georganiseerd en samen zetten wij ons in voor Tekenen voor Kinderen.

Wat kunt u verwachten?

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari draait BijCulinair in De Groene Toren de film ‘Toast’ op groot scherm, een unieke beleving. Tijdens de film krijg je een overheerlijk diner voorgeschoteld inclusief wijn, bier en fris. De zaal gaat open om 18.30 uur, de film start om 19.00 uur en eindigt rond 21.00 uur. Dit arrangement word je aangeboden voor €70,- p.p. Na de film kun je nog gezellig nazitten.

Op zondag 4 februari kun je bij Villa Groet genieten van de filmklassieker ‘Titanic’. Je wordt ontvangen om 10.45 uur met koffie/thee en wat lekkers, om 11.30 uur start de film inclusief een lunch special voor €35,- p.p. Om 14.00 uur sluiten we het arrangement af.

Ons doel:
Van elk ticket gaat €10 direct naar Tekenen voor Kinderen, een lokaal goed doel dat ons raakt. Een groep professionele tekenaars die kinderen in bijzondere situaties een klein, magisch moment willen bezorgen door middel van een tekening. Kinderen in een ziekenhuis, asielzoekerscentrum, revalidatiecentrum of medisch kinderdagverblijf. In dit geval het Dijklander Ziekenhuis, locatie Hoorn.