Youtuben, leuk, maar hoe dan?
YouTube is voor velen een bron van vermaak, maar het biedt ook eindeloze mogelijkheden voor ondernemers. Dominique Bouwmans startte een paar jaar geleden een YouTube kanaal over haar hobby, breien, en een paar maanden geleden is ze met haar vaste baan gestopt om hier haar werk van te maken. Op de open avond van Rotary Radboud Medemblik op woensdag 1 december, die heel toepasselijk ook online zal plaatsvinden, vertelt Dominique hoe ze is begonnen en welke kansen YouTube biedt voor iedereen die meer gebruik wil maken van de kracht van internet.

Er vindt een steeds groter deel van ons leven online plaats en die ontwikkeling is in de laatste anderhalf jaar alleen maar versneld. Misschien wil jij ook wel een online inkomstenbron, om minder afhankelijk te zijn van de grillen van het corona-virus . Of om overal ter wereld te kunnen werken zonder aan één plaats gebonden te zijn. Of om flexibel te kunnen werken nu je kinderen nog klein zijn.

Het mooie van veel online concepten is dat je met eenmalig werk blijvend geld kunt verdienen. Zo komt er bij Dominique nog maandelijks geld binnen van video’s die al 5 jaar geleden gemaakt zijn. Door je digitale assortiment steeds uit te breiden kun je dus blijven groeien. Video’s zijn slechts één mogelijkheid hiervoor, er zijn er talloze.

Rotary Radboud Medemblik
Rotary Radboud Medemblik is niet elitair, maar gewoon West-Fries. Voor vrouwen en mannen. Voor vriendschap en inspiratie. Met fundraising en support aan maatschappelijke zaken die ons na aan het hart liggen.

Onze tweemaandelijkse open avond is door de nieuwste maatregelen voor deze keer een online avond. Zoom met ons mee op woensdagavond 1 december vanaf 19:30 uur tot uiterlijk 21:00 en luister hoe YouTube ook voor jou zou kunnen werken. Hierdoor leer je onze club ook een beetje kennen en wie weet nodigt dat wel uit voor een keer live langskomen als dat weer mag. Meld je voor maandag 29 november aan via rotaryradboud@gmail.com en dan sturen we je de inloggegevens.