Wij van Rotary Radboud strijden voor een gezondere en gelukkigere wereld. De gevolgen van de corona-crisis treffen juist nu diegenen, die niet voor zichzelf op kunnen komen, de kinderen uit armere gezinnen, onevenredig hard. Stichting Leergeld helpt deze kinderen en zorgt ervoor dat zij niet buitengesloten raken. Kinderen verdienen een goede start in het leven, met volop kansen. Daarom doneren wij dit jaar het grootste deel van de opbrengst van onze actie aan Stichting Leergeld. Laten we er samen voor zorgen dat meer kinderen gezond en gelukkig zijn.

Koop Opperdoezers!
Help je ons helpen? Koop nu Opperdoezer Ronde online
De actie loopt tot 15 september 2021. Voor een zak van 5 kilo betaal je € 9,00 en voor een zak van 2,5 kilo betaal je € 6,- (gratis thuisbezorgd binnen de regio West-Friesland!).

Wist je dat de Opperdoezer Rondes overheerlijk zijn, bekijk hier de recepten. Benieuwd naar het levensloop van een Opperdoezer voordat deze op jouw bord ligt? Bekijk hier onze promofilm.

Geef eens een zak cadeau!
Ben je zelf geen aardappeleter, geef dan eens een zak Opperdoezers cadeau. Daarmee help je ons helpen en maak je een ander bijzonder blij 😉

Koop en speel mee!
Bij iedere zak Opperdoezers Rondes vind je een label met daarop een uniek lotnummer. Op 23 september 2021 trekken wij de winnende loten! Hoe meer zakken je koopt des te groter jouw kans op een prijs.

  • Een weekend bij Villavakantiepark IJsselhof
  • Reischeque t.w.v. € 100,- van Reisspecialist De Valk in Grootebroek
  • Een boottochtje voor 4 personen inclusief hapje en drankje van Lodge 61