Rotary Radboud Medemblik is super trots om aan te kondigen dat we met succes ruim 3100 kilogram Opperdoezer Ronde aardappelen hebben verkocht om Stichting Het Vergeten Kind te ondersteunen. Een deel van deze opbrengst zal worden gebruikt om het leven van kwetsbare kinderen in Nederland te verbeteren en hen de zorg en kansen te bieden die ze verdienen.

De verkoop van de heerlijke Opperdoezer Ronde aardappelen was een grandioos succes dankzij de vrijgevigheid van onze gemeenschap, de telersvereniging, bedrijven en de inzet van onze Rotary-club Radboud-Medemblik.
We willen alle betrokkenen bedanken voor hun steun en bijdragen aan dit geweldige initiatief en dit prachtige resultaat.

Kom naar onze open avond op 1 november. 
Om onze dankbaarheid te tonen en iedereen de kans te geven meer te leren over het belangrijke werk van Stichting Het Vergeten Kind en de ontzettend mooie aspecten van een Rotary-lidmaatschap, nodigen we iedereen van harte uit om te komen naar onze open avond op 1 november om 19:30 uur in het Wapen van Medemblik in Medemblik.  Tijdens deze open avond zal iemand van Het vergeten Kind vertellen wat deze Stichting allemaal doet voor kinderen in nood en hoe hard onze steun nodig is. Daarnaast kun je ervaren hoe gezellig en interessant een Rotary-lidmaatschap kan zijn en nodigen we iedereen uit om dat eens te komen “proeven”.

Over Rotary Radboud Medemblik:
Rotary Radboud Medemblik is een lokale tak van Rotary International, een wereldwijde organisatie van mensen die zich inzetten voor het dienen van de gemeenschap en het creëren van positieve veranderingen in de wereld.

Over Stichting Het Vergeten Kind:
Stichting Het Vergeten Kind zet zich in voor kwetsbare kinderen in Nederland die opgroeien in onveilige of instabiele thuissituaties. De stichting streeft ernaar deze kinderen de kans te geven op een betere toekomst en hen te laten ervaren dat ze gezien, gehoord en geliefd zijn.