Kom kennismaken met Rotary club Radboud Medemblik

Rotary club Radboud Medemblik nodigt iedereen tijdens de landelijke Week van de Open Clubbijeenkomsten uit op 6 april 2022, om 19:30 uur in Het Wapen van Medemblik. Met onze open clubbijeenkomst willen we mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met Rotary.

Open avond
Vroeger was Rotary een club voor mannen en was je alleen welkom op uitnodiging. Dit is nog steeds de reputatie die Rotary heeft, maar daar klopt weinig meer van. Vrouwen zijn al tientallen jaren welkom. Rotary nodigt nog steeds mensen uit, maar je mag ook jezelf aanmelden. Zo kun je ook lid worden wanneer je nog niemand kent. Toch merkt Rotary dat de drempel hoog is om jezelf aan te melden. Daarom is er een ‘Week van de Open avond’ georganiseerd.

Niet alleen maar voor goede doelen
Rotary haalt vaak de media met het werk dat ze doen voor goede doelen. Rotary Radboud zet zich ook inderdaad regelmatig in voor goede doelen, maar deze maatschappelijke betrokkenheid is maar één van de pijlers waar Rotary voor staat. De leden delen ook hun (zakelijke) kennis met elkaar. Kennis van andere beroepsgroepen verbreedt je blik en het is ook gewoon leuk om met mensen van buiten je eigen bubbel te praten en elkaar te inspireren. De onderlinge verbondenheid tussen de leden is ook heel belangrijk. Voor iedere bijeenkomst wordt er samen gegeten en er zijn ook regelmatig leuke activiteiten met alle partners.

Take it easy, make ‘IT’ easy; hoe je van je IT project wél een succes maakt
IT oplossingen vervullen een steeds belangrijker rol in ons dagelijks en zakelijk leven. We zijn in steeds grotere mate afhankelijk van het goed functioneren van deze systemen.  Hoe komt het dan dat IT oplossingen van gebruikers vaak geen voldoende krijgen? En waarom verlopen zo veel IT projecten problematisch?

Marieke van Gent van IT efficiency gaat dat aan ons uitleggen. Zij heeft een kenmerkende aanpak om IT oplossingen succesvol te implementeren. Daarbij staat niet de techniek maar de mens en het proces centraal.

De bijeenkomst is om 21.00 uur afgelopen. Aanmelden kan tot en met 4 april 2022 (klik op ‘gratis’ om je aan te melden).